Teslina zavojnica Plasma Zvučnik bežični prijenos Eksperiment stolna igračka






Aliexpress Tesla coils cijene US 1$ -100$

Tesla koristi ove zavojnice za izvođenje inovativnih eksperimenata, kao što su električna rasvjeta, fluorescentna spektroskopija, X-zrake, fenomeni visokofrekventne izmjenične struje, elektroterapija i bežični prijenos energije, prijenos i primanje radioelektričnih signala.



Predstavljanje proizvoda:

Ovo je mala glazbena Teslina zavojnica, ne samo da ima razne funkcije za igranje, već je i prekrasna elektronska rukotvorina koja se može koristiti za dekoracijeu. Tesla zavojnica može generirati visokofrekventno visokonaponsko električno polje i generirati luk  pražnjenja. Visokofrekventno i visokonaponsko električno polje može potaknuti neke žarulje koje sadrže plin i natjerati ih da emitiraju svjetlost. U isto vrijeme, ova Teslina zavojnica dodaje audio modulaciju krugu, tako da kada se unese glazbeni signal, luk će napraviti glazbeni zvuk i postati plazma podzvučnici. Vrh ove zavojnice je dizajniran s različitim krajevima za pražnjenje koji se mogu zamijeniti kako bi se postigao učinak ionskog vijenca vjetrenjače. 

Sigurnosno upozorenje! 

Tesla zavojnice će generirati visokofrekventna električna polja, koja će ometati neke elektroničke uređaje. Molimo da ih držite dalje od zavojnica za više od 30 cm kada ih koristite. Iskra pražnjenja na vrhu zavojnice je visokotemperaturna plazma, koja neće uzrokovati strujni udar, ali može zapaliti stvari. Prilikom korištenja treba se držati podalje od zapaljivih predmeta, te paziti na sprječavanje požara i opekotina.



Značajke proizvoda:

Funkcija 1 (osvjetljenje u prostoru)

Tesla zavojnica može generirati visokofrekventno visokonaponsko elektromagnetsko polje. Kada se približi nekim svjetiljkama koje sadrže vodljivi plin, plin u svjetiljci pod utjecajem je elektromagnetskog polja i emitira svjetlost. Uobičajene svjetiljke uključuju fluorescentne svjetiljke, žarulje sa žarnom niti, neonske svjetiljke i neke rijetke plinske staklene cijevi.


Funkcija 2 (plazma zvučnici reproduciraju glazbu)

Kombiniramo sklop audio pojačala sa krugom Tesline zavojnice, tako da audio signal utječe na iskru pražnjenja Tesline zavojnice, vibrirajući na taj način zrak za stvaranje zvuka, te postaje malo pojačalo za plazma zvučnike. Kada povežemo Teslinu zavojnicu s uređajem za reprodukciju zvuka, luk će stvarati prekrasnu glazbu.


Funkcija tri (ionska vjetrenjača)

Luk je visokotemperaturna plazma koja zagrijava zrak kako bi stvorila potisak, a mi ga tjeramo da se vrti raspršujući smjer luka na oba kraja ionskog vjetra.


Značajka četiri (ionski vijenac)

Kao kraj za pražnjenje koristimo tanku elastičnu metalnu žicu. Kada zavojnica počne raditi, gornji dio raspršuje luk za stvaranje potiska. Zbog nestabilnosti tanke žice, luk će se tresti i okretati. Ako započnemo time-lapse kada se žica počne tresti, dobit ćemo -- stvarno cool sliku.


Funkcija pet (ukrasi za rukotvorine)

Koristimo jedinstven dizajn i strogu izradu kako bismo ovu Teslinu zavojnicu učinili prekrasnim komadom elektroničke izrade. Na taj način, čak i ako ga ne iskoristimo i ne stavimo na mjesto koje nam se sviđa, može imati vrijednost.


Značajke:

1: Zaštita od smetnji za audio ulaz

Proizvodu smo dodali sklop protiv ometanja za zaštitu audio ulaznog uređaja od smetnji visokofrekventnih elektromagnetskih signala iz Teslinih zavojnica, tako da ga možete koristiti s povjerenjem!


2: Izvrsna kvaliteta i glasnoća zvuka

Ovo je pravo pojačalo male snage za plazma zvučnike, može povezati različite uređaje za reprodukciju glazbe kako bi izravno reproducirali glazbu u bilo kojem formatu i ima kvalificiranu kvalitetu i glasnoću zvuka. (Više o tome možete saznati kroz kratki video glavne slike)


3: Bolja izrada i kvaliteta

Sekundarni svitak je premazan posebnom epoksidnom smolom, koja je trajnija i ljepša. Odvod topline usvaja radijator s ventilatorom, što osigurava da proizvod može raditi dugo vremena. Vijci i dijelovi izrađeni su od nehrđajućeg čelika i bakra, ne boje se hrđe. Komponente i materijali pažljivo su odabrani radi bolje kvalitete.


4: Višenamjenska i multi-play

Sekundarna zavojnica je odvojiva, a gornji dio zavojnice može se postaviti s različitim dodacima za postizanje višestrukih funkcija kao što su plazma rog za sviranje glazbe, ionska vjetrenjača ionsko osvjetljenje prostora i druge funkcije. Također možete dobiti super cool slike s time-lapse fotografijom ionskih vijenaca.


5: Izgled visoke vrijednosti

Ovoj Teslinoj zavojnici dali smo jednostavan i jedinstven izgled, čineći je umjetničkim djelom koje se može postaviti na prikladno mjesto. Na taj način, čak i kada nije uključen, može igrati ulogu.


Parametri proizvoda: Zahtjevi za napajanje: DC 24V3A Veličina proizvoda (sa iglom): duljina, širina i visina 85*85*175 mm.  Napomena: napajanje je američkog standarda.